...

FAQ

Doorgaans sturen wij binnen een half uur een bevestiging van de bestelling. Het kan zijn dat de bevestiging in de ongewenste e-mail of spam map terecht is gekomen. Is dit niet het geval? Stuur dan een e-mail naar info@pikinfugado.com. Heb je een account aangemaakt? Dan kun je de bevestiging in je account terugvinden.

Niet tevreden over een product? Je hebt het recht om binnen 14 dagen na aanschaf jouw bestelling te retourneren. Je geld wordt dan zo spoedig mogelijk teruggestort. Voor het retourneren moet je wel zelf de verzendkosten betalen. Let op! Het product moet onbeschadigd zijn, anders kan deze niet geretourneerd worden. Je kunt eenvoudig een retour aanvragen via info@pikinfugado.com. Stuur een mail met je gegevens, je ordernummer en waarom je het retour wilt sturen.

Ja, het ophalen van een bestelling is mogelijk in Almere. Stuur ons een e-mail voor de mogelijkheden. Tevens zijn onze speelkaarten te koop bij Bijlmer Bookstore, Colourful GoodiesEduCulture en Maritoys in Amsterdam.

Alle verzendingen worden standaard binnen 1 tot 3 werkdagen binnen Nederland geleverd via de brievenbuspost (€4,95) of standaard pakkettenservice (€6,95). De kosten voor het leveren van bestellingen in België bedragen €9,25. 

Join the family + 10% korting

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig 10% korting en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acties, educatieve spellen en alle ontwikkelingen.

Vergeet jouw 10% korting niet

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig 10% korting en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acties, educatieve spellen en alle ontwikkelingen.

Wat onze klanten zeggen
115 beoordelingen